De Coöperatie presenteert haar kandidaten voor de komende verkiezingen

Op zondag 18 augustus presenteerde De Coöperatie haar kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De Coöperatie gaat naar de verkiezingen met maar liefst 3 lijsttrekkers, drie ervaren politici. De lijst wordt geduwd door 3 rotten met zo mogelijk nog meer ervaring.

Jan, onze voorzitter is bijzonder trots op deze lijst. Wij slagen erin om maar liefst 8 (ex)-gemeenteraadsleden waarvan 5 met schepenervaring op de lijst te zetten. De uittredende raadsleden Franky Van Gyseghem, Bart Heestermans, Peter Venneman, Sibylle Buys en Johan De Ryck en voormalige raadsleden Dirk Rasschaert, Edwin Brantegem en Nadine De Schutter. Daarnaast vind je perfect alternerend een mannelijke kandidaat en vrouwelijke kandidate.

De lijst

De lijst van kandidaten wordt getrokken door een zeer sterk complementair trio bestaande uit huidig schepen Franky Van Gyseghem, OCMW-boegbeeld Daisy De Grauwe en gemeenteraadslid Peter Venneman, nieuwkomer binnen onze partij met weliswaar 24 jaar politieke ervaring. Onderaan de lijst vinden we een tweede trio met een schat aan ervaring: ex-schepen Dirk Rasschaert duwt de lijst. Vlak daarboven vinden we ex-raadslid Nadine De Schutter en Dirk De Gussemé. Daartussen vinden we coöperanten van het eerste uur, nieuwkomers met politieke ervaring en een aantal mensen die in 2024 de politiek zullen ontdekken. Mij vind je als voorzitter mooi in het midden terug, op de 13e plaats.

Een lijst die werd opgepikt in de pers.

Volledig uitzending op TV Oost van 18 augustus 2024.
Volledig artikel op www.nieuwsblad.be van 19 augustus 2024 door Chris Bosseloo.
Volledig artikel op www.hln.be van 19 augustus 2024 door Koen Moreau.
Volledig artikel op www.persregiodender.be van 19 augustus 2024.
Volledig artikel op www.radiolede.be van 24 augustus 2024 door Ralph Iliano.

Deel deze post via:

Facebook
LinkedIn
Twitter
E-mail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.