Word lid

Kan ik nu meteen lid worden?

Ja! Gewoon van achter je computer. Stuur ons een mailtje "ik wil wel lid worden" en vraag je lidkaart aan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Moet ik dan een cent betalen?

Ja, maar hoeveel dat is, beslis je volledig zelf. Van een symbolisch briefje van 5 euro tot een miljoen, je bepaalt zelf via een vrije gift hoeveel je een lidmaatschap bij de Coöperatie waard acht. Je schrijft dit zelfgekozen bedrag over op rekeningnummer: BE16 9733 4995 0974. Het geld dat je als lid stort komt in een aparte kas en gebruiken wij om organisaties in Lede een duwtje in de rug te geven. In het verleden steunden wij zo al jeugdhuis Bidong, een boomplantactie van natuurpunt, Welzijnsschakel Lede, Op Wielekes, Repair Café en de voedselbedeling. Over het volgende project kun jij als lid mee beslissen.

Wat krijg ik ervoor in de plaats?

Uiteraard krijg je een volledig gepersonaliseerde lidkaart, zodat je aan al je vrienden kan tonen dat jij officieel lid bent van De Coöperatie. Maar daarnaast krijg je nog heel wat voordelen en opportuniteiten. Wat dat allemaal inhoudt, hangt af van de projecten waar we momenteel de schouders onder zetten.