Onze eerste programmapunten

Op zondag 18 augustus stelden we niet alleen onze lijst voor, maar ook enkele concrete programmapunten. We bouwden het volledige programma rond onze 4 bekende principes:

  • zorgzaamheid
  • samenwerken
  • creativiteit
  • rechtvaardigheid

In deze film leggen DaisyFrankyPeter en Jan elk een programmapunt uit.

Zorgzaamheid

Daisy vertelt over zorgzaamheidWe willen een seniorenconsulent aanstellen. Iemand die de samenwerking met alle seniorenverenigingen coördineert, die een aanspreekpunt voor senioren is, en tegelijk fungeert als informatie- en doorgeefloket. ‘

Samenwerken

Franky vertelt over samenwerkenEen positieve samenleving draait op vrijwilligers. Voor hen willen wij een vrijwilligersplatform uitbouwen. Het moet een platform worden dat individuen en zorg- en welzijnsorganisaties kunnen gebruiken om de gegevens van vrijwilligers eenvoudig te beheren.

Creativiteit

Peter vertelt over creativiteitWij gaan voor de geleidelijke verlaging van de aanvullende personenbelasting tot het Vlaams gemiddelde, zonder daarbij in te boeten op dienstverlening of zorgzaamheid. Na 6 jaar betekent dit een belastingvermindering van circa 400.000 euro/jaar voor onze Leedse burgers

Rechtvaardigheid

Jan vertelt over rechtvaardigheidWij willen het mobiliteitsplan actualiseren, met oog voor een vlotte circulatie, én voor de veiligheid van fietsers, voetgangers, rolstoelgebruikers, buschauffeurs en automobilisten.

Deel deze post via:

Facebook
LinkedIn
Twitter
E-mail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.