Vraag het aan

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van De Coöperatie.

Jan Huib Nas De Coöperatie

Jan Huib Nas

En toen kwam die telefoon. ‘Jan wil jij bij de nationale verkiezingen op 9 juni 2024 op een nationale lijst van Vooruit staan?’ Mijn antwoord was kort en zonder twijfel: ‘Ja’. Was dat antwoord impulsief? Neen. Als schooldirecteur vroeger, en als partijvoorzitter nu, is het mijn taak om vooruit te denken. Dat deed ik dus eerder ook over deze vraag.
Daisy De Grauwe Bestuurslid van De Coöperatie Lede

Daisy De Grauwe

Daisy vertelt over het wat, het waarom, het hoe en het waar van de zorgpas.
Jan Huib Nas De Coöperatie

Jan Huib Nas

Een jaar geleden verdwenen het laatste bankkantoor en de laatste bankautomaat uit Oordegem, een deelgemeente met toch meer dan 3.000 inwoners. Hoe is de situatie één jaar later?
Jan Huib Nas De Coöperatie

Jan Huib Nas

Jan bespreekt de voordelen en nadelen van het doven van straatlantaarns 's nachts en benadrukt dat hoewel de lichten op weekdagen mogen worden gedimd, aandacht nodig is voor het veiliger maken van gevaarlijke oversteekplaatsen.
Daisy De Grauwe Bestuurslid van De Coöperatie Lede

Daisy De Grauwe

Zorg is een belangrijk thema voor onze beweging. Wij willen ons inzetten voor een toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg voor alle inwoners van Lede. Daarnaast willen we ons sterk maken voor de bestrijding van eenzaamheid en sociaal isolement. Wij willen gaan voor een gemeente waar iedereen meetelt. Daarom informeert Daisy je graag over het aanbod Iedereen verdient Vakantie!
De Coöperatie Lede Johan De Ryck

Johan De Ryck

Vraag het aan… Johan 'Johan is naast gemeenteraadslid voor De Coöperatie ook een gedreven voorzitter van de 11 november vriendenkring...

Volg jij ons al?